Διαιτολογική παρακολούθηση online
Εκτός από την επίσκεψη στο διαιτολογικό γραφείο, η πτυχιούχος Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Δέσποινα Δρένου σας προσφέρει διαιτολογικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσω της ιστοσελίδας της. Η υπηρεσία απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο και εξυπηρετεί ιδιαίτερα άτομα με αυξημένο φόρτο εργασίας, κινητικά προβλήματα ή μειωμένο ελεύθερο χρόνο.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:
 1. Αρχικά συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο, μέσα από το οποίο βλέπω πώς μπορεί να διαμορφωθεί η διατροφή σας ανάλογα με τις διατροφικές σας προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας (π.χ. μεσημεριανό εκτός σπιτιού, τα φαγητά που προτιμάτε, τις ώρες που τα καταναλώνετε, τις ώρες εργασίας σας κ.λπ.). Το ερωτηματολόγιο αυτό μπορείτε είτε να το κατεβάσετε ως αρχείο και να το αποστείλετε με e-mail ή fax (δείτε στο τέλος αυτής της ενότητας), είτε να το υποβάλλετε άμεσα συμπληρώνοντας την online φόρμα.
 2. Μου αποστέλλετε πρόσφατες εξετάσεις αίματος που έχετε και αναφέρετε οτιδήποτε άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο, όπως τυχόν συστάσεις του ιατρού σας.
 3. Καταθέτετε ονομαστικά το αντίτιμο του προγράμματος που θέλετε στην Eθνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 215/923648-10 (Δέσποινα Δρένου). Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μεσω του ασφαλούς περιβάλλοντος διαδικτυακών συναλλαγών του PayPal, κάνοντας την πληρωμή σας προς το e-mail drenou@healthy-diet.gr. Δείτε στην παρακάτω ενότητα για το κόστος της υπηρεσίας, ανάλογα με το επιθυμητό πρόγραμμα.

     
 4. Ενημερώνετε ότι έχετε καταθέσει τα χρήματα στο e-mail drenou[at]healthy-diet.gr ή τηλεφωνικά στο 2510-222009.
 5. Σας στέλνουμε το Διατροφικό σας Πλάνο την επόμενη εργάσιμη. Επίσης, η απόδειξη σάς αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει στο ερωτηματολόγιο.
 • Το βασικό θέμα είναι να υπάρχει ένας έλεγχος (επικοινωνία μέσω e-mail ή τηλεφωνικά) για την πρόοδό σας και συνεχής υποστήριξη όσον αφορά σε αλλαγές που θέλετε να κάνουμε στη διατροφή σας, η οποία φροντίζω να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην παρούσα διατροφή σας. Επίσης, προσπαθούμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ορισμένα λάθη ή παραλείψεις στη διατροφή.
 • Το διατροφικό σας πρόγραμμα θα συνταχθεί βάσει των δικών σας προσωπικών προτιμήσεων και ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών, αλλά και βάσει του καθημερινού σας προγράμματος.
 • Παραλαμβάνετε τις διατροφές σας μέσω e-mail ή fax και η επικοινωνία μαζί μου γίνεται μέσω e-mail ή τηλεφώνου.
 • Ελέγχετε το βάρος σας εβδομαδιαίως σε δική σας ζυγαριά και στην εβδομαδιαία επικοινωνία με τη διαιτολόγο συζητάτε για τυχόν δυσκολίες που έχουν προκύψει.


Ερωτηματολόγιο
(αρχείο MS Word 2003)
    Ερωτηματολόγιο
(αρχείο MS Word 2007)
Κόστος υπηρεσίας
Το κόστος της εβδομαδιαίας διατροφής ανέρχεται στα 25 ευρώ. Το χρονικό διάστημα του προγράμματός σας εξαρτάται από το κιλά που χρειάζεται να χαθούν. Για προγράμματα άνω του ενός μήνα με συνολική προκαταβολική πληρωμή γίνονται καλύτερες τιμές (80 ευρώ ανά μήνα).

Εξαιρέσεις
Διατροφική παρακολούθηση καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Συνολικό ποσό για όλους τους μήνες εγκυμοσύνης: 150 ευρώ. Περιλαμβάνει λεπτομερή εξήγηση της διατροφής κατά τα διάφορα στάδια της εγκυμοσύνης, 1 διατροφή ανά μήνα, συγκεκριμένο στόχο αύξησης βάρους και πληροφορίες για τη διατροφή κατά το θηλασμό.
Διατροφή για διάφορες παθήσεις: Καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτης, ελκώδης κολίτιδα, νόσος Κρον, κοιλιοκάκη, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, προβλήματα κατάποσης, εντερική διατροφή, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, τροφικές δυσανεξίες και αλλεργίες, νευρική ανορεξία, ηπατικές και νεφρολογικές ασθένειες. Ένα διατροφικό πλάνο κάποιας ασθένειας κοστίζει 30 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.