Αδυνάτισμα
Η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου που προβάλλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σήμερα, είναι ένα πρότυπο ομορφιάς που βασίζεται στην εμπορική εκμετάλλευση. Τα άτομα που υιοθετούν ένα τέτοιο πρότυπο ομορφιάς καταφεύγουν σε διαφόρες μεθόδους για να το πραγματοποιήσουν, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται διατροφικές ανωμαλίες και προβλήματα υγείας. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που υπόσχονται να βοηθήσουν το άτομο να μειώσει το σωματικό του βάρος χωρίς κόπο και παρουσιάζουν το πρόβλημα τις παχυσαρκίας ως κάτι που επιλύεται πολύ εύκολα και γρήγορα.
Η πραγματικότητα είναι αντίθετη με όλα αυτά. Το να πάρει κάνεις κιλά ειναι εύκολο, το να χάσει ειναι μια διαδικασία δύσκολη και επίπονη.
Παλιότερα, θεωρούσαν ότι για την απώλεια βάρους ειναι απαραίτητο να κάνει κάποιος αυστηρή δίαιτα ή να λάβει κάποια φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα όμως τίποτε από τα δύο δεν είναι αποτελεσματικό στην παχυσαρκία, γιατί η απώλεια του σωματικού βάρους είναι προσωρινή. Η λύση δεν είναι να χάσουμε γρήγορα κιλά, αλλά να μάθουμε να τρώμε σωστά και να ακολουθούμε ένα προσωπικό και εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα μας προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Έτσι θα καταφέρουμε:
  • Να διατηρήσουμε την απώλεια βάρους.
  • Να αποκτήσουμε σωστή διατροφική συμπεριφορά.
  • Να κόψουμε τις «κακές» διατροφικές συνηθειες.
  • Να διασφαλίσουμε την καλή υγεία του οργανισμού μας.
Συμβουλευτείτε τα αρχεία που διατίθενται δίπλα για περισσότερο εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με το πολύ σημαντικό θέμα του αδυνατίσματος και της απώλειας βάρους γενικότερα.
Κατεβάστε

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω άρθρα για να δείτε περισσότερο εξειδικευμένες πληρoφορίες σχετικά με τo αντικείμενο της ενότητας.
Τα άρθρα διατίθενται είτε δωρεάν, είτε έναντι μικρού αντιτίμου (Add to Cart). Στην τελευταία περίπτωση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal, όπου είτε ολοκληρώνετε την αγορά σας (Proceed to checkout), είτε επιλέγετε και άλλα αρχεία που σας ενδιαφέρουν (Continue shopping). Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, σας παρέχονται αυτόματα οι σύνδεσμοι για να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.


Υπάρχουν τροφές κατά του λίπους; Τιμή: € 1,00.

Επικίνδυνες δίαιτες. Τιμή: € 1,00.

Νόστιμα και υγιεινά. Τιμή: € 1,00.